Midzomernachtsdroom

Welkom
31/12/2016
Vive la France!
31/05/2017

Na een geweldige serie concerten in februari met pianist Jeroen van Veen en illustrator Gerard de Bruyne richten wij ons vizier alweer op de zomer. De Midzomernacht om precies te zijn. Op 21 juni geven wij een concert in het Rogstraatkerkje in Scheveningen. Zoals het er nu naar uit ziet zullen wij dan Dromen & Draken van subcontrabasspeler en componist Dominy Clements ten gehore brengen met hopelijk opnieuw het prachtige muzikale lijnenspel van Gerard de Bruyne.

Verder octetpremières van de Miroirs van Ravel en de Preludi autunnali van diens tijdgenoot Malipiero. Impressionistische werken die zeer goed tot hun recht komen in de rijke kleurschakeringen die het octet tot zijn beschikking heeft.

Voor dit mooie programma zijn wij nog op zoek naar meer concertlocaties, om zoveel mogelijk mensen ervan te kunnen laten genieten. Houd de site in de gaten voor nieuwe data!

Update: om praktische redenen hebben wij het deel met Gerard de Bruyne nog even moeten uitstellen tot een later tijdstip. Wordt vervolgd…

Comments are closed.